Pages - Menu

vrijdag 10 juni 2011

House For Sale...

De laatste maanden is het hier thuis niet stil geweest... veel te doen! CreaKa, werken, vakantie, ziek geweest en huis te koop...

Wat brengt dat een hoop gedoe met zich mee zeg, je huis te koop zetten. En dan bedoel ik vooral in je hoofd... Want je zet je huis ten slotte niet voor niks te koop! En als je dan de laatste tijd geen een enkele kijker krijgt dan is dat best frusterend... Maar vanmiddag een goed gesprek gehad met de makelaar en we gaan er nu weer volop tegenaan. En kijken wel waar het schip strand! Dus heb ik besloten om zoveel mogelijk mogelijkheden (en dus ook social media) in te zetten om evt. te helpen bij de verkoop!

Dit blogverhaaltje is dus eigenlijk een klein verkooppraatje... (hopelijk vinden jullie dat niet erg ;)) Komt ie:

Ben of ken je iemand die op zoek is naar een sfeervol jaren 30 appartement in Rotterdam??? Op 10 minuten fietsen van het centrum en met de auto zeer snel op de snelweg? Rust en groen, maar de drukte is op te zoeken... reageer dan! :D Kijken kan altijd mits je echt geinteresseerd bent natuurlijk! (wanneer ik een open huis geef horen jullie het en mag je altijd op de koffie komen! :P)

Hierbij de link naar Funda!

Hele fijne pinksteren allemaal!

1 opmerking: