Pages - Menu

donderdag 13 oktober 2011

Even van me afschrijven...

Soms heb je wel eens van die dagen of momenten... dat alles je tegenstaat en je nergens zin in hebt! Nou zo'n dip heb ik dus momenteel :(

Begrijp me niet verkeerd hoor... ik heb het super naar mijn zin op mijn werk! En heb er zelf voorgekozen om 3,5 dag te gaan werken ipv de helft! ;)
Maar soms zou ik wel eens wat meer tijd voor CreaKa willen hebben... mijn energie is kostbaar en die moet ik goed verdelen anders gaat het niet goed. DUs tja, naast werk valt dan helaas CreaKa wat in het niet!

Nieuwe artikelen plaatsen, twitteren, bloggen, facebook & hyves bijhouden. Er gaat eigenlijk veel tijd in zitten... zo'n webwinkel!
Ach het zal vanzelf wel weer goed komen en dan gaat het evenwicht meer richting een goede balans... Maar wat ik me nou afvroeg: herkennen jullie dit?? Of ben ik de enige hierin ;)

Zal vandaag mijn dag wel niet hebben, even nachtje slapen en morgen gezond weer op! hihi...

Hele fijne donderdag!

4 opmerkingen:

 1. Ik herken dit gevoel heel erg !
  In de afgelopen 5 jaar dat ik nou bezig ben al meerdere keren meegemaakt.
  Zowieso ben ik helemaal gestopt met werken, werkte nadat de kids waren gekomen nog maar 2 dagen maar zelfs dat was teveel, heb het risico genomen en er nooit spijt van gehad ;-)

  Ook heb ik een jaar geleden besloten om twitter er helemaal af te gooien, ook een hele goede beslissing achteraf ..... ik hoef niet te weten wat iedereen elke minuut van de dag doet en bovendien was ik ook alle opmerkingen, kritiek, achterklap, roddels en gewoon alle dingen zat waar iedereen zich de hele dag druk om maakt.
  Alleen maar negatieve energie.......

  Ik kijk nu misschien 3x per dag mijn Hyves, Blog en Facebook na en verder zit ik lekker achter mijn naaimachientje, ben ik bezig met ontwerpen of gaat mijn aandacht naar de kids (die ik hier natuurlijk ook de enige aandacht vragen en terecht!)

  Dus ik denk dat het een kwestie is van prioriteiten stellen.
  Suc6 ermee.

  Liefs Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het risico om te stoppen met werken kan ik helaas nog niet nemen! ;) vandaar dat het ook zo dubbel is! Je wilt graag meer uit je webwinkel halen, maar moet er dan wel tijd in stoppen. Tijd die je niet hebt ivm je andere werk.... cirkeltje!!!!

  maar goed, tis inderdaad een kwestie van prioriteiten stellen! Ik probeer ook zo min mogelijk op facebook of hyves te kijken! Soms zijn er ook zo 2/3 dagen achter elkaar dat ik niet eens kijk...
  en wellicht 1 vd 2 stoppen! bedoel dan volgen ze me maar op facebook hoor ;) haha!

  maar blijft soms gewoon lastig! En ach,misschien moet ik gewoon met mijn hoofd onder de dekens gaan liggen vandaag en morgen gezond weer op! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken het helemaal. Heb het nu voornamelijk omdat ik net moeder ben geworden. Kom maar niet in een goed ritme door alles wat rond ons heen gebeurt. En dat is toch heel belangrijk in zijn leventje maar ook in die van mn vriend die adhd heeft.
  Dit levert natuurlijk weer stress op waardoor ik het ook niet meer zie zitten...Hoeveel ik ook nog moet/wil doen.

  Gewoon vol blijven houden en prioriteiten houden en altijd vast houden aan het idee dat het wel weer goed komt! Zo sleep ik me er ook doorheen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik herken het ook! Zeker met de fibro die ik heb ik het allemaal een stuk zwaarder geworden omdat ik ook nog middenin de verwerking zit...
  Maar gelukkig zijn er ook mooie dagen, waarop de zon schijnt, je alles rooskleurig ziet en er weer even lekker tegenaan kan! :-D
  Je bent niet de enige met down dagen! ;-)
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen