Pages - Menu

zondag 28 april 2013

Mijn webwinkel...

Zoals sommigen wel weten heb ik al tijden een webwinkel. In kralen en sieraden, later ook vilt maar dit heeft inmiddels zijn eigen onderkomen gekregen, kijk HIER maar...Mijn andere shop... die met die kralen dus ;-) is toe aan een verandering! Nieuw jasje, andere provider, maar het allerbelangrijkste: een ander assortiment.

Nog steeds wel kralen en sieraden, maar veel meer handgemaakt erbij! Dus meer sieraden... (ben momenteel bezig met een onwijs gave armbandenlijn!) maar ook meer eigengemaakt door mij.
Sinds nu een krap jaar ben ik ontzettend haakverslaafd... Maar ja, ik haak zo veel! Kan het onmogelijk zelf allemaal neerzetten en gebruiken ;-)Dus ook af en toe iets gehaakts of geborduurd zal er in de shop komen...

Echter tot die tijd moeten we eerst nog even een spectaculaire uitverkoop houden natuurlijk. Daarom is CreaKa vanaf nu omgetoverd tot OUTLET...
Meer kortingen, hogere kortingen, veel kralen die in de kralensale zijn toegevoegd en ook de benodigdheden zijn momenteel te vinden in de outlet.Dus ben je nog op zoek naar gave kralen of een leuk sieraad? Neem snel een kijkje! En mocht je iemand weten voor wie dit interessant mocht zijn... delen mag hoor!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten