Pages - Menu

zondag 26 april 2015

Het gaat lekker met de CAL's!

Enige tijd geleden blogde ik over mijn "deelname" aan diverse CAL's! Onwijs leuk om te doen, maar wat een werk om het bij te houden...

Scheepjes Stonewashed

Elke week verschijnt er een deel van het patroon, waarbij je uiteindelijk een mooie (in mijn geval) deken hebt. En dan niet 1, maar nee 3 verschillende.

Ik startte vorig jaar al met de Scheepjeswol CAL Tot mijn spijt moet ik bekennen dat deze nog steeds niet af is... Komt wel, alleen nu even niet ;)

Welke al wel lekker opschiet is de Dutch Crochet CAL. Via het blog van Tertia, download ik elke week het patroon.
Momenteel moet ik alleen nog even het "huiswerk" van deze week! Het wordt echt een onwijs gave granny deken met veel verschillende steken.
Ik heb express deze kleuren uitgekozen omdat deze het best bij ons interieur passen. Van de winter zit ik dus lekker onder deze deken.

Gehaakt van Stylecraft Special DK
Als laatste een kleine update van de Sophie's Universe CAL. Een ontzettend gave CAL ook weer. Maar wat een lastige steken soms! Je moet ontzettend goed tellen en opletten. Niet een deken die je zomaar even weghaakt... Daarom loop ik inmiddels dus ook wat achter (lees: een week of 6!), maar komt goed hoor! Hij is tot nu toe al geweldig... al zeg ik het zelf!Fijne zondag!
liefs Karin

1 opmerking:

  1. Wat ziet het er mooi uit allemaal. Ben zelf bezig met de ook bezig met de CAL van Tertia en Jolanda, en ik ben nog bezig met die van 2014. Verder heb ik garen gekocht voor de Lily pond CAL, maar ik kom er maar niet aan toe om eraan te beginnen :-(. Maar komt vanzelf goed :-). Ga zo door. Fijne zondag.

    Lieve haakgroetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen